Servimatica

Empresa

Servimàtica Ventura, SL va iniciar la seva trajectòria professional l’any 1989.

Més d’una dècada de sòlid recorregut ens avala com una de les empreses amb més prestigi dins del sector de l’Hosteleria i el Comerç, i ens capacita per donar un adequat assessorament oferint en cada cas les opcions que més bé s’adapten a les necessitats de cada client.

Creada per aportar solucions relacionades amb el punt de venda dels negocis, avui en dia SERVIMÀTICA VENTURA, SL és una de les principals empreses especialitzades en solucions integrals per al Comerç i l’Hosteleria.
Les nostres instal·lacions es troben a la ciutat d’Igualada a 60 quilòmetres de Barcelona i excepcionalment ben comunicada. Aquí trobareu la nostra botiga amb una exposició de maquinària d´Hosteleria, Sistemes de Control i també de Petit Aparell Electrònic Domèstic.
Actualment donem servei a una àmplia cartera de clients repartits per tota la província de Barcelona. Volem remarcar que som una de les poques empreses que oferim Servei Tècnic Oficial en Instal·lació, Suport – assessorament i consultoria – i Manteniment de totes les marques amb les que treballem habitualment. Això és possible gràcies a un equip tècnic professional al seu servei.

Servimàtica Ventura, SL és distribuïdor oficial, en l’apartat de Sistemes de Control, de marques com CASIO, en caixes registradores , equips tàctils, tota la gamma de calculadores, PDA’S i telefonia domèstica entre altres. UNIWELL SYSTEMS IBERICA, S.A és l’importador i distribuïdor exclusiu de sistemes ECR i EPoS de UNIWELL CORPORATION -Japó- per Espanya i Portugal. Així com altres marques igualment reconegudes com ZANUSSI, WINTHALTER i AZKOYEN en l’apartat d’Hosteleria. AZKOYEN també és proveïdor en la secció de Màquines de Tabac i Vending. Aquest últim departament compta també amb presència de VENDO SANDEN GROUP amb representació a tot el món.

CASIO és una marca líder en la fabricació i distribució de Caixes Registradores així com d’electrònica de consum. La companyia està consolidada com una de les marques punteres en la seva àrea i com una de les companyies amb més projecció de mercat.
UNIWELL SYSTEMS IBERICA, S.A amb més de 20 anys d’experiència en el sector de l’Hosteleria i la Restauració disposa d’una àmplia gamma de Caixes Registradores, i compta amb una densa xarxa de Distribuïdors Oficials que garanteixen un òptim servei per als seus clients.
ZANUSSI (ELECTROLUX PROFESSIONAL), és l’elecció nº1 al món per innovació i fiabilitat dels seus aparells professionals a la cuina. Les solucions integrals unides al millor disseny de la cuina professional i la varietat són la major seguretat per al client.
WINTHALTER és fabricant de rentavaixelles industrials des del 1947, amb solucions novedoses en tot el que comporta el rentat. WINTHALTER és un dels fabricants líders en sistemes de rentat : rentagots, rentavaixelles, rentautensilis i rentavaixelles amb sistema de capota. La gamma complerta WINTHALTER de tractament d’aigües, detergents, la última i més moderna tecnologia en el rentat i el millor servei posventa, juntament amb els nostres instal·ladors especialitzats garanteixen un resultat brillant.
Les màquines i productes del GRUPO AZKOYEN són símbol de confiança i revolució tecnològica des de l’any 1945. Han aportat solucions innovadores al mercat, millorant
tecnològicament prestacions i manteniments en tots els seus productes.
Durant dècades SANDEN VENDO s’ha anticipat a les necessitats de la indústria del Vending a Europa i avui segueix oferint una excel·lent qualitat , fiabilitat i servei en tota la seva varietat d’equipaments.

Servimàtica Ventura, SL està al seu costat per col·laborar en la millora de la gestió, el control i l’equipament del seu negoci.